Santykių skaitiniai ir ne tik

kaip paruošti kalėdiniai saldainiai (pavyzdžiui, meduoliai arba kalėdiniai sausainiai)

Kalėdiniai saldainiai yra populiarus ir mėgstamas kalėdinių patiekalas, todėl jeigu norite paruošti skanų ir saldžią desertą, galite išbandyti paruošti meduolius ar kalėdinius sausainius. Štai kaip tai galima padaryti:

  1. Meduolius galite paruošti iš įprastos tešlos, kurioje įmaišysite medaus, cukraus ir riešutų. Tešlą iškočiokite į meduolių formas ir kepkite kepimo skardoje, kol jie pasidarys auksinė spalva.
  2. Kalėdinius sausainius galite paruošti iš tešlos, kurioje įmaišysite cukraus, sviesto, kiaušinių ir kalėdinių žolelių (pavyzdžiui, cinamono, imbiero ar muskato). Tešlą iškočiokite į sausainių formas ir kepkite kepimo skardoje, kol jie pasidarys auksinė spalva.
  3. Prieš patiekiant, galite išspausti ant saldainių šiek tiek citrinos sulčių arba apibarstyti cukraus pudra.

Norint paruošti šiuos patiekalus, reikės šių ingredientų: medaus, cukraus, riešutų, sviesto, kiaušinių ir kalėdinių žolelių (pavyzdžiui, cinamono, imbiero ar muskato). Meduoliai ir kalėdiniai sausainiai tikrai patiks jūsų šeimai ir draugams, ypač jeigu jie mėgsta saldžius patiekalus. Galite patiekti su šviežiais vaisiais ar pieniškais desertais, kad saldainiai būtų dar skanesni.

Exit mobile version