Santykių skaitiniai ir ne tik

Kopūstų Lazanija

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Kopūstą nuplaukite ir atskirkite lapus. Į puodą įpilkite pasūdyto vandens ir užvirkite. Sudėkite kopūsto lapus ir virkite 5 minutes, kol suminkštės. Išimkite lapus iš vandens ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką, kol suminkštės. Sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol paruduos. Įpilkite smulkintus pomidorus, pomidorų pastą, vandenį, druską ir pipirus. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 15 minučių.
  3. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Kepimo indą ištepkite aliejumi. Ant dugno dėkite 2 kopūsto lapus. Ant viršaus paskleiskite dalį mėsos padažo, pabarstykite sūriu ir petražolėmis. Kartokite sluoksnius, kol baigsis ingredientai. Viršutinį sluoksnį pabarstykite sūriu.
  4. Kepkite lazaniją 30 minučių, kol sūris ištirps ir paruduos.

Patarimai:

Exit mobile version