INGREDIENTAI:
1 ryšulėlio šviežių mėtų 500 g maltos mėsos (maišytos) 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų 1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais Padažui: 500 g trintų pomidorų 100 ml vištienos sultinio 1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių 1 skiltelės česnako, smulkinto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C . Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių. Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.