Santykių skaitiniai ir ne tik

Kepta višta kitaip

  1. Iš pradžių vištą išvalykite bei perplaukite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  2. Tuomet dubenėlyje sumaišykite sojos padažą, alyvuogių aliejų, vienos citrinos sultis, žiupsnelį druskos bei pipirų, čiobrelius. Gautu prieskonių mišiniu smarkiai įtrinkite vištą. Jeigu lieka prieskonių, įtriname jį po vištos oda.
  3. Tada nuplaukite antrą citriną bei šakute ją subadykite. Subadytą citriną dėkite į vištos vidų. Norėdamos dar labiau pagardinti vištą įdedame šviežio čiobrelio šakelę į vidų kartu su citrina.
  4. Po to paruoštą vištą vyniokite į kepimo plėvelę bei dėkite į orkaitę, kurioje kepkite maždaug 2 valandas (priklausomai nuo vištos dydžio). Patiekite ir skanaukite!
Exit mobile version