Mėsos kukuliai su mocarela

Receptai Top

INGREDIENTAI:

1 ryšulėlio šviežių mėtų
500 g maltos mėsos (maišytos)
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais
Padažui:
500 g trintų pomidorų
100 ml vištienos sultinio
1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių
1 skiltelės česnako, smulkinto

PARUOŠIMO BŪDAS:

Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C . Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių. Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

powered by Rubicon Project