Mėsos kukuliai su mocarela

Receptai Top

INGREDIENTAI:

1 ryšulėlio šviežių mėtų
500 g maltos mėsos (maišytos)
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais
Padažui:
500 g trintų pomidorų
100 ml vištienos sultinio
1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių
1 skiltelės česnako, smulkinto

PARUOŠIMO BŪDAS:

Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C . Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių. Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

powered by Rubicon Project

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.