Makaronai su krevetėmis

Pagrindinės Receptai


 
• 500 g vidutinio dydžio krevečių su kiautais
• 4 didelės skiltelės česnako
• 2 citrinų sultys
• 6 šaukštai alyvuogių aliejaus
• 2 šaukštai sviesto
• 1 šaukštelis smulkintų raudonųjų pipirų
• Druskos ir juodųjų pipirų
• Kapotų petražolių

500 g vidutinio dydžio krevečių su kiautais
• 4 didelės skiltelės česnako
• 2 citrinų sultys
• 6 šaukštai alyvuogių aliejaus
• 2 šaukštai sviesto
• 1 šaukštelis smulkintų raudonųjų pipirų
• Druskos ir juodųjų pipirų
• Kapotų petražolių

Išlunkštenkite krevetes.
• Į nedidelį puodą sudėkite krevetes, nuluptą ir susmulkintą česnaką, citrinų sultis, alyvuogių aliejų, pipirus, druską, viską išmaišykite, uždenkite ir palikite šalytuve bent valandą.
• Sudėkite krevetes į keptuvę ir kepkite apie 5 minutes.
• Į didelį puodą pripilkite vandens, pasiūdykite ir vandeniui užvirus sudėkite makaronus. Virkite tiek, kiek parašyta ant pakuotės.
• Išvirusius makaronus ištraukite iš vandens, sudėkite į keptuvę su krevetėmis, sudėkite sviestą ir petražoles, gerai išmaišykite ir palaikykite ant ugnies apie 2 minutes.
• Patiekite makaronus kol dar dar karšti. Buon appetito!