Kalėdinis receptas naujieji kūčiukai

Receptai

Kalėdinis receptas gali skirtis daug priklausomai nuo asmeninių skonio ir pomėgių. Tačiau vienas populiariausių kalėdinių patiekalų yra kalėdinė lazdelė arba kūčiukai. Šiame recepte pateikiamas būdas paruošti kalėdinius kūčiukus:

  • Pirmiausia reikia sumalti 500 g malto mėsos (galite naudoti vištienos arba jautienos mėsą).
  • Į mėsmalę įpilkite 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 stiklinės pieno, 2 kiaušinius, šaukštą cukraus, šaukštą druskos, 1/2 šaukšto maltų juodųjų pipirų ir 1/4 šaukšto maltų muskato.
  • Sumaišykite visus ingredientus ir formuokite mažus kačiukų kėdutes.
  • Keptuvėje kaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite kačiukų kėdutes, kol jos pasidarys aukso ruda.
  • Galite patiekti su šviežiais žalumynais arba padažu iš kepimo likučių.

Norint paruošti šį patiekalą, reikės šių ingredientų: 500 g maltos mėsos, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 stiklinės pieno, 2 kiaušinių, šaukštas cukraus, šaukštas druskos, 1/2 šaukšto maltų juodųjų pipirų, 1/4 šaukšto maltų muskato ir alyvuogių aliejaus keptuvei.

Tai tik vienas iš daugybės galimų kalėdinių receptų, tad jeigu norite ieškoti kitų idėjų, galite ieškoti internete arba pasikonsultuoti su virtuvės šefais ar draugais. Svarbiausia, kad patiekalas būtų skanus ir tinkamas kalėdiniam stalui.